http://www.kwbmeerhoutcentrum.be

Maandnieuws November 2019

Elke donderdag van 20u30 tot 22u ZAALVOETBAL in de sporthal Den Aks, bevrijdingslaan. Iedereen is van harte welkom. Enkel leden zijn gratis verzekerd!!

Het jaareinde komt stilaan in zicht wat betekent dat het lidmaatschap moet vernieuwd worden. Doe het nu, schrijf 30 over op rekening BE32 7875 5265 1702 met vermelding "lidgeld 2020". VOOR eind deze maand.
U krijgt van ons een waardebon van 5 om te gebruiken bij onze activiteiten!
Alvast bedankt.

SINT NIKLAAS is weer in aantocht en om alles in goede banen te leiden kunnen onze leden hun kinderen inschrijven voor een huisbezoek van Sinterklaas op 29 november of 4 december.
Onze "oudere" leden kunnen ook weer hun kleinkinderen inschrijven voor een bezoek bij het KWB-lid thuis. Inschrijven kan nu ook via de website!
Wil je graag de Sint bij u aan huis? Het kan door NU lid te worden van de KWB. Bel 0498/411522 of mail ons en alles wordt in orde gebracht. Mis hem niet. NU BELLEN of MAILEN.

VOLGENDE MAAND:

Vanaf 14/12 loopt er een WINTERWANDELZOEKTOCHT tot half maart 2020. Al wandelend enkele foto's zoeken en misschien een prijsje winnen. Alle info op de site bij "activiteiten".
Willen we in de zomer weer gezonde plantjes en groen gazon, bestel dan nu uw POTGROND en GAZONMESTSTOF . Alle info op de folder.