http://www.kwbmeerhoutcentrum.be

Maandnieuws November 2021

Elke donderdag van 20u30 tot 22u ZAALVOETBAL in de sporthal Den Aks, bevrijdingslaan. Iedereen is van harte welkom. Enkel leden zijn gratis verzekerd!!

Ganse maand november GRIEZELWANDELING
Tijdens een wandeling van ongeveer 3 km kom je een zevental borden tegen waarop een QR code staat. Door deze te scannen krijg je een verhaal te horen en een opdracht. Vertrek en aankomst in de Sportlaan aan jeugdhuis De Faar.

Het jaareinde komt stilaan in zicht wat betekent dat het lidmaatschap moet vernieuwd worden. Doe het nu. Schrijf het lidgeld (30 euro) over op rekening BE32 7875 5265 1702 met vermelding "lidgeld 2022". VOOR eind deze maand. Alle info in de brief bij de raak van vorige maand.
Alvast bedankt.

SINT NIKLAAS is weer in aantocht en om alles in goede banen te leiden kunnen onze leden hun kinderen inschrijven voor een huisbezoek van Sinterklaas op 3 december.
Onze "oudere" leden kunnen ook weer hun kleinkinderen inschrijven voor een bezoek bij het KWB-lid thuis. Inschrijven kan ook via de website!
Wil je graag de Sint bij u aan huis? Het kan door NU lid te worden van de KWB. Bel 0498/411522 of mail ons en alles wordt in orde gebracht. Mis hem niet. NU BELLEN of MAILEN.

VOLGENDE MAAND:

In voorbereiding, onze WINTERWANDELZOEKTOCHT . Al wandelend enkele foto's zoeken en misschien een prijsje winnen.

Willen we in de zomer weer gezonde plantjes en groen gazon, bestel dan uw POTGROND en GAZONMESTSTOF .