http://www.kwbmeerhoutcentrum.be

Hoe lid worden...

Lid worden kan op gelijk welk tijdstip in het jaar alleen de bijdrage kan verschillen.

Vanaf 10/09 tot 10/04, is de bijdrage tot einde van het jaar, 30 € voor leden
Vanaf 10/04 en vóór 10/09, 15 €  voor leden.
Een speciale prijs is voorzien voor zij die financieel in de onmogelijkheid verkeren om de volledige bijdrage te betalen. Voor hen worden de prijzen gehalveerd!!

Vanaf 2008 krijgen ook de vrouwen en de meerderjarige kinderen een eigen KWB lidkaart!
Voor één en dezelfde prijs is het ganse gezin lid!

Een Gezin bij de KWB (ivm gezinsprijs, lidgeld) zijn; man - vrouw of partner en alle ongehuwde thuiswonende kinderen. Gehuwde inwonende kinderen moeten zelf lid worden van de KWB!!

Als lid ontvangt u maandelijks het ledenblad RAAK samen de alle informatie over de maandactiviteiten (zie ook het maandnieuws op deze website).

Als KWB lid heeft u tal van voordelen op de activiteiten ingericht door de plaatselijke afdeling met o.a. de samenaankopen potgrond, gazonmeststoffen, mazout, luiers, enz… . Ook in de RAAK staan maandelijks voordelen, o.a. vermindering op de toegangsprijzen van pretparken, optredens, enz… .

U kan lid worden door ons het ingevulde inlichtingen formulier te bezorgen en uw ledenbijdrage te storten op rekeningnummer BE32 7875 5265 1702 van KWB Meerhout Centrum.

Geef ons een seintje via e-mail of neem contact op met één van de bestuursleden.
Adressen en telefoonnummers zijn te vinden op deze website, pagina “Ons Team”.

Schrijft u in op de mailinglist zo wordt u als eerste op de hoogte gehouden van ALLE wijzigingen binnen KWB Meerhout Centrum en de activiteiten.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten als KWB lid.